Tantrix - Strategiespellen
T: 074 - 2504671 | E: info@boosterbox.nl

 
 
HOME  l  PRODUCTEN  l  VERKOOPPUNTEN  l  NIEUWS  I  PERS  I  ONDERWIJS
HOOGBEGAAFD  I  BEDRIJVEN  I  TOERNOOIEN  I  SPELEN  I  CONTACT
 
 

Trax

 

 

Wat is Trax™? trax_spel_totaal.jpg
Trax™ is een spel voor twee personen. Tevens is er een aantal puzzels voor één speler. In beide gevallen komt het aan op strategisch inzicht. Trax™ is eenvoudig te leren, maar oneindig veel uitdagender om onder de knie te krijgen!

Trax™ wordt gespeeld met duurzame identieke stenen. Doel is de eerste speler te zijn die een lus maakt of een winnende lijn in jouw eigen kleur en tegelijkertijd te voorkomen dat jouw tegenspeler hetzelfde doet.

Trax™ is een spel van strategie en inzicht. De spelregels voorzien in een perfecte balans tussen aanval en verdediging, waarbij het initiatief tijdens het spel telkens van de ene speler overgaat op de andere en terug.

De speler die het eerst een lus of winnende lijn legt heeft gewonnen, dus in de praktijk zal een spel tussen twee beginners niet lang duren. Hoe vaker je speelt echter, hoe meer strategieën en mogelijkheden je zult ontdekken in dit doordachte en fascinerende spel.

trax_solitaire_1.jpgWaar speel je mee? 
Een Trax™ set bevat 64 identieke, aan beide zijden bewerkte, stenen (3cm x 3cm) en een geïllustreerd spelregel-boekje, bij elkaar verpakt in een handig reistasje. Mede daarom ook een ideaal spel voor de vakantie. 

Geschiedenis 
Trax™ werd uitgevonden door de Nieuw-Zeelander David Smith en heeft internationaal prijzen gewonnen voor zijn elegantie en diepzinnigheid. Hier betreft het een hedendaagse versie met nieuwe stijlvolle stenen, ontworpen om dit spel uit de 80-er jaren sterk in de 21ste eeuw te brengen!

Zie www.traxholland.nl voor uitgebreide productinformatie.    

  

 


Copyright © 2021 IQspellen™/Boosterbox l Condities l Privacy l Disclaimer